SMV:Digital Rådgiver

Få tilskud til rådgivning og digitale udviklingsprojekter SMV:Digital

Godkendt af SMV:Digital

Som godkendt rådgiver af SMV:Digital kan du bruge mig i dit digitale projekt og opnå tilskud til udvikling og rådgivning. Hvis du allerede har indsendt en ansøgning og fået din bevilling, kan du vælge mig, forudsat at kriterierne i din ansøgning – vel at mærke – ligger inden for mit kompetencefelt. Det kan vi sagtens afdække sammen på forhånd.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din virksomhed opfylder kravene som en SMV, eller har vanskeligheder med at definere projektet, så kontakt mig. Jeg kan hjælpe dig hele vejen fra behovsafdækning, til ansøgning, godkendelse, og endelig udførelse.

En afdækning af dine muligheder koster naturligvis ikke noget, og du er ikke forpligtet til at følge en bestemt retning med dit projekt eller at bruge mig som rådgiver.

I 2024 er der fem puljer á 50.000-100.000 kr. i tilskud til ekstern udvikling eller rådgivning. Det er en god idé at forberede sin ansøgning op til dagen, hvor hver pulje åbner, da ansøgninger behandles og godkendes efter princippet om ‘først til mølle’.

Ser frem til at høre fra dig.

Lad os tale om dit projekt

"*" indikerer påkrævede felter

Accepter privatlivspolitik*
Permission
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Med mit nyhedsbrev får du inspiration og indsigt inden for marketing automation, CRM og produktivitets-værktøjer et par gange om måneden. Jeg sørger naturligvis for, at det er fri for spam, så du får mest muligt ud af at følge med.

Scroll to Top